Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita12g38kcal1.2g7.6g0.2g1.5g
Vehnäjauho, sunnuntai7.6g27kcal0.9g5.4g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 9g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g164kcal4.8g28.4g3.4g3.4g
Valittu annoskoko31g82kcal2.4g14.2g1.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna16g41kcal1.2g7.1g0.9g0.9g
Arvot/100g100g262kcal7.6g45.2g5.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760