Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 2.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 6g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g2.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.1g
Grahamjauho 1.9g6.2kcal0.2g1.2g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g66kcal2g8.6g2g1.4g
Valittu annoskoko32g33kcal1g4.3g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal0.5g2.2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g104kcal3.2g13.6g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237