Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.2g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g9g4.7kcal0.3g0.4g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g163kcal4.8g22.2g5.8g1g
Valittu annoskoko32g81kcal2.4g11.1g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g41kcal1.2g5.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g257kcal7.6g35.1g9.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238