Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g12g41kcal1.4g8.3g0.2g0.4g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g7.8g14kcal1.2g1.6g0.3g3.4g
Rypsiöljy rainbow1.9g18kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g148kcal5.6g20.2g4.8g7.6g
Valittu annoskoko32g74kcal2.8g10.1g2.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal1.4g5.1g1.2g1.9g
Arvot/100g100g235kcal8.9g32.1g7.6g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330