Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.2g3.5kcal0g0.9g0g0g
Riisi puuroutuva 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g60kcal3.4g4.6g3g0.8g
Valittu annoskoko32g30kcal1.7g2.3g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal0.9g1.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g96kcal5.4g7.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590