Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g2.6g8.3kcal0.5g1.2g0.2g0.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl13g46kcal1.8g8.3g0.4g0.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.6g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g128kcal5.4g21.8g2g2.8g
Valittu annoskoko32g64kcal2.7g10.9g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.4g5.5g0.5g0.7g
Arvot/100g100g203kcal8.5g34.5g3.2g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910