Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0g0.4kcal0g0g0g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)7g11kcal1.3g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g5.3g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Persilja1.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g42kcal2.8g3.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko32g21kcal1.4g1.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.7g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129