Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)11g4.3kcal0.2g0.9g0g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 14g18kcal2.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g64kcal6.4g2.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko32g32kcal3.2g1.2g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.6g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796