Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu13g21kcal3.6g0g0.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa5.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio5.5g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.4g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g90kcal8.4g1.2g5.2g0.2g
Valittu annoskoko32g45kcal4.2g0.6g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal2.1g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.2g1.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412