Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Juuriselleri 1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.3g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta8.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.1g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g33kcal1.2g3.6g1g0.8g
Valittu annoskoko32g16kcal0.6g1.8g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.3g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g52kcal1.9g5.7g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390