BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu5.5g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 7g2.4kcal0.3g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g30kcal2g1.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko32g15kcal1g0.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.5g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g48kcal3.2g2.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583