ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi9g13kcal1.9g0g0.6g0g
Amerikan pekoni 1viipale2g6.4kcal0.2g0g0.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g2.9g4.3kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g65kcal4.6g5.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko32g33kcal2.3g2.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.2g1.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g103kcal7.3g8.5g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399