Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0.2g
Hasselpähkinä 2.1g14kcal0.3g0.1g1.3g0.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Puolukka 7.8g3kcal0g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 5.9g7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g168kcal3.8g2.8g15.4g1.6g
Valittu annoskoko32g84kcal1.9g1.4g7.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna16g42kcal1g0.7g3.9g0.4g
Arvot/100g100g265kcal6g4.4g24.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514