Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 4.4g13kcal0.8g2.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g48kcal3.2g4.2g1.6g1g
Valittu annoskoko32g24kcal1.6g2.1g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.8g1.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5g6.6g2.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470