Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 16g14kcal3g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.1g0.7kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)2.7g8.8kcal1g0g0.5g0g
Korppujauho 1.1g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 0.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g75kcal8.8g2.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko32g38kcal4.4g1.2g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal2.2g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g119kcal13.9g3.8g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171