Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g0.7g3.1kcal0g0g0.3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Raparperi 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Culinesse (Flora), annos 10g3.4g16kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g140kcal1.8g21.4g4.8g0.8g
Valittu annoskoko32g70kcal0.9g10.7g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal0.5g5.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g222kcal2.8g33.8g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570