Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytkerma3.7g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g31kcal0.6g2.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko32g16kcal0.3g1.4g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.2g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g49kcal0.9g4.4g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943