Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 14g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Pekoni, paistettu 4.6g24kcal0.8g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g4.1g14kcal1g0g1.1g0g
Maito, Kevyt5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g97kcal5.4g1.2g8.2g0.6g
Valittu annoskoko32g49kcal2.7g0.6g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal1.4g0.3g2.1g0.2g
Arvot/100g100g154kcal8.5g1.9g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018