Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 12g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Nauris 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.6g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g30kcal0.4g2.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko32g15kcal0.2g1.1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.1g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g47kcal0.6g3.5g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566