Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 4.2g15kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe2.1g7.7kcal0.1g1.7g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1g3.4kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g4.2g13kcal0.4g2.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g161kcal3.2g26.2g5g1.6g
Valittu annoskoko32g81kcal1.6g13.1g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna16g40kcal0.8g6.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g254kcal5g41.3g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182