Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 6.9g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.4g27kcal1.1g0.3g2.4g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g6.9g4.2kcal0.7g0.3g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g103kcal6.8g2.2g7.4g1g
Valittu annoskoko32g52kcal3.4g1.1g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal1.7g0.6g1.9g0.3g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.5g11.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500