Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 12g43kcal1g9.4g0.1g0.2g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)6.5g8.4kcal0.6g0.2g0.6g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]6.5g7.8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow6.5g6.5kcal0.5g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g132kcal5.8g19.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko32g66kcal2.9g9.9g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g33kcal1.5g5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g207kcal9.1g31.1g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689