Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%7g7.7kcal0.2g0.2g0.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)5.9g20kcal0.7g3.9g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä 7g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g100kcal6g9g4.2g1.4g
Valittu annoskoko32g50kcal3g4.5g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g25kcal1.5g2.3g1.1g0.4g
Arvot/100g100g157kcal9.5g14.2g6.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047