Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g16g8.3kcal0.2g1.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g3.9g6.3kcal0.1g0.2g0.6g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g53kcal3.2g4.2g2.4g0g
Valittu annoskoko32g26kcal1.6g2.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.8g1.1g0.6g0g
Arvot/100g100g82kcal5g6.6g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134