Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen1.6g8.6kcal0g0g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 7.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Perunajauho 1dl=70g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g121kcal2.8g18.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko32g61kcal1.4g9.2g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal0.7g4.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g190kcal4.4g28.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624