Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g11g16kcal2.1g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g53kcal4.6g2g3g0g
Valittu annoskoko32g27kcal2.3g1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1.2g0.5g0.8g0g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.1g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026