Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka11g33kcal1.1g6.7g0.2g1.6g
Puolukka 10g4kcal0g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g90kcal2.6g18g0.6g4g
Valittu annoskoko32g45kcal1.3g9g0.3g2g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal0.7g4.5g0.2g1g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480