Marian kinkkupiirakka

Pohja: Pehmennä 100 gr margariinia huoneenlämmössä, sekoita 2 dl vehnäjauhoja joukkoon, sekä puoli desiä vetta ja viimeksi 1 dl juustoraastetta.

Älä vaivaa taikinaa.

Taputtele se laakean, matalan vuoan pohjalle ja reunoille.

Jauhota kädet helpottamaan levittämistä.

Täyte:
Levitä 100-150 grammaa kinkkukuutioita pohjan päälle ja halutessasi myös tuoreita paprikapaloja.

Täytettä varten riko kaksi munaa astiaan, lisää 2 dl kermaviiliä ja mausta paprikajauheella (1 tl), ripauksella suolaa ja pippuria.

Lisää 2 dl juustoraastetta.

Sekoita varoen, levitä kinkun päälle.

Paista 200 asteessa 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marra53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g4.1g14kcal1g0g1.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kinkkusuikale, Portti4.7g5.9kcal0.8g0g0.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g142kcal6.4g6.4g9.6g0.2g
Valittu annoskoko32g71kcal3.2g3.2g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal1.6g1.6g2.4g0.1g
Arvot/100g100g221kcal10g10g15g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176960