Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 3.7g12kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Rusina 1.2g3.4kcal0g0.7g0g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.9g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Auringonkukansiemen 0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Mantelilastu (A la meira)0.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g0.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g62kcal1.6g8.2g2g1.4g
Valittu annoskoko32g31kcal0.8g4.1g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal0.4g2.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g97kcal2.5g12.9g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997