Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl11g39kcal1.6g0.1g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g4.4g3.4kcal0.2g0.5g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g114kcal4g2.2g9.8g0.2g
Valittu annoskoko32g57kcal2g1.1g4.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g29kcal1g0.6g2.5g0.1g
Arvot/100g100g179kcal6.3g3.5g15.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940