Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow6.2g6.2kcal1.2g0g0.1g0g
Voi 4.5g32kcal0.1g0g3.6g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.6g4.9kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1503.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g158kcal6g11.4g9.4g1.4g
Valittu annoskoko32g79kcal3g5.7g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g39kcal1.5g2.9g2.4g0.4g
Arvot/100g100g247kcal9.4g17.9g14.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094