Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Hiiva, 50g0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Margariini 80% keskiarvo1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.2kcal0.8g0.5g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.9g4.1kcal0.2g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 3.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Rusina1.1g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g119kcal3.6g19g2.6g1g
Valittu annoskoko32g59kcal1.8g9.5g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal0.9g4.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g187kcal5.7g29.9g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434