Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Puuroriisi1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%5.9g7.6kcal1.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g31kcal2.8g2.4g1g0.4g
Valittu annoskoko32g16kcal1.4g1.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.7g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g49kcal4.4g3.8g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432