Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g16g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g36kcal1g2.8g2.2g1g
Valittu annoskoko32g18kcal0.5g1.4g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.3g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g57kcal1.6g4.4g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208