Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss0.9g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g88kcal4.4g1g7.4g0.2g
Valittu annoskoko32g44kcal2.2g0.5g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.1g0.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.6g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134