Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)4.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g33kcal2.8g2.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko32g16kcal1.4g1.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.7g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g51kcal4.4g3.8g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438