Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1g0.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g80kcal4g2.2g6g1.2g
Valittu annoskoko32g40kcal2g1.1g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1g0.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g124kcal6.3g3.4g9.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070