Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.5g5.4kcal0.2g0g0.5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa7.1g9kcal1.3g0.1g0.4g0g
Valio fraiche 5%2.2g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.4g7.2kcal0.1g0.2g0.7g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)1.1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)15g19kcal1.8g10.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g93kcal7.6g23.2g4g0g
Valittu annoskoko32g47kcal3.8g11.6g2g0g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal1.9g5.8g1g0g
Arvot/100g100g146kcal11.9g36.4g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821