Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g6.2g6.9kcal1.3g0g0.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g8.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Keräkaali, 100g13g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g32kcal3.2g1.8g1g1g
Valittu annoskoko32g16kcal1.6g0.9g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.8g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g51kcal5g2.8g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856