Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kiinankaali 8g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g20kcal0.2g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko32g10kcal0.1g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g30kcal0.3g3.1g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929