Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g10g15kcal1.7g0g0.9g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g11g6kcal0.1g1.3g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g42kcal3.6g2.6g1.8g0g
Valittu annoskoko32g21kcal1.8g1.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.9g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g66kcal5.6g4.1g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902