Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g25g111kcal5.5g0.3g9.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g17g47kcal3g0.1g3.8g0g
Bataatti, kuorittu 58g47kcal0.9g9.8g0g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Paprika vihreä 25g5.3kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g33g37kcal7.7g0g0.7g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)5.8g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g33g26kcal0.5g3.3g1.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g580kcal36.8g34.6g31.6g8g
Valittu annoskoko310g290kcal18.4g17.3g15.8g4g
Annoskoko puolitettuna155g145kcal9.2g8.7g7.9g2g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740