Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 31g32kcal0.4g1.5g2.6g0.5g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 28g21kcal1.3g3.6g0.1g0.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g156g94kcal1.6g7g6.2g0.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)90g99kcal22.6g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g547kcal51.8g24.2g25.8g3.4g
Valittu annoskoko310g274kcal25.9g12.1g12.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna155g137kcal13g6.1g6.5g0.9g
Arvot/100g100g88kcal8.4g3.9g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481