Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)70g39kcal6g3.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g28g81kcal0.3g15.7g0g11.2g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g28g98kcal3.9g15.4g2.2g3.1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g70g231kcal7g49.1g0.8g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Mustikka, Pakkasmarja84g28kcal0.4g5.4g0.5g2.8g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g10g4.1kcal1g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g2.1g6.1kcal0g1.2g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g1048kcal41.2g181.6g13.2g35.8g
Valittu annoskoko310g524kcal20.6g90.8g6.6g17.9g
Annoskoko puolitettuna155g262kcal10.3g45.4g3.3g9g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132047