Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit113g24kcal3.7g2.1g0g2.8g
Kukkakaali, pakaste, Apetit141g24kcal2.3g3.1g0.3g2.7g
Voi 25g184kcal0.3g0.1g20.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g32g88kcal6g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g640kcal24.6g10.6g55.6g11g
Valittu annoskoko311g320kcal12.3g5.3g27.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna155g160kcal6.2g2.7g13.9g2.8g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584