Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit141g24kcal2.2g3.1g0.3g2.7g
Nakki, keskiarvo 34g79kcal3.8g0.4g6.9g0g
Flora margariini 60, annos 10g8.4g46kcal0g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen112g37kcal3.7g5.5g0g0g
Aurajuusto8.4g29kcal1.7g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g476kcal24.2g27.8g29.6g5.8g
Valittu annoskoko310g238kcal12.1g13.9g14.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna155g119kcal6.1g7g7.4g1.5g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140