Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)30g37kcal0.7g8.2g0.1g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 19g43kcal2.6g0.3g3.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Ruokakerma 5%, Valio19g12kcal0.3g0.8g0.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)19g49kcal4.9g0.3g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g643kcal51g32g33.2g5.8g
Valittu annoskoko311g322kcal25.5g16g16.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna155g161kcal12.8g8g8.3g1.5g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736