Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.5g
Porkkana 79g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g45g9kcal0.5g1.4g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g28g79kcal5.4g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g296kcal14.4g25.6g13.4g6g
Valittu annoskoko311g148kcal7.2g12.8g6.7g3g
Annoskoko puolitettuna155g74kcal3.6g6.4g3.4g1.5g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529