Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 113g20kcal2.1g0.4g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.4g0.2g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl90g77kcal1.3g4g6.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g399kcal9.8g24g28.6g5.6g
Valittu annoskoko311g200kcal4.9g12g14.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna155g100kcal2.5g6g7.2g1.4g
Arvot/100g100g64kcal1.6g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525