Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 131g38kcal1.3g6g0.4g2.4g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Siirappi 13g40kcal0g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g572kcal12.4g54.8g31.4g6.2g
Valittu annoskoko310g286kcal6.2g27.4g15.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna155g143kcal3.1g13.7g7.9g1.6g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035